Zorabots presenteert een nieuwe versie van ZoraControl voor Nao V5-robot.

Om de software op uw robot te installeren, gelieve informatie van uw robot te verstrekken via support ticket.

De robotinformatie kan eenvoudig worden opgehaald met de multi-tool.

Houd er rekening mee dat zowel de robot als de computer waarop u ZoraControl installeert, met internet moeten zijn verbonden.

Het is ook raadzaam dat de robot via een netwerkkabel is verbonden met uw netwerk of met een router met internettoegang.

Als u de software niet mag installeren, open dan een ticket via support ticket en we zullen dit zo snel mogelijk aanpassen.

Klik op de downloadlink hieronder voor de nieuwste versie van ZoraControl:

Note: voor het gebruik van de "installatie programma" moet de nieuwste versie van de Java Runtime Environment op de computer zijn ge├»nstalleerd. Ga naar de volgende koppeling om de nieuwste versie te downloaden.

CONTROLEER OF DE 32-BITS VERSIE IS GE├ĆNSTALLEERD, zelfs als op de computer een 64-bits versie Windows wordt uitgevoerd.

Voor een goede ondersteuning en support is het steeds aangewezen de laatste update van de software te installeren op uw robot.

Hebt u vragen of opmerkingen. Maak dan een ticket aan via support ticket.

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Zora-team

WAT IS ER VERANDERD?

Toegevoegde functies:

• Implementatie van vernieuwd licentiesysteem
  • Terugval taal

Opgeloste problemen:

• Probleem met reset van gymblok opgelost
  • Weersvoorspelling niet uitgesproken in het Italiaans
  • Lees het nieuws niet uitgesproken in het Italiaans